Русский   |   English   |   Пошук
Про підприємство Продукція Послуги Інвесторам та акціонерам Новини

Шановні колеги!

В цьому році ми відзначаємо 100-річчя випуску першого 6-циліндрового мотора водяного охолодження «Дека» М-100. Ця подія є знаковою для підприємства, тому що воно не тільки змінило профіль виробництва, але і поклало початок випуску авіаційних моторів на запорізькій землі. Сьогодні наше місто є центром вітчизняного авиадвигунобудування, продукція якого відома далеко за межами України.
Впродовж вікової історії поетапного створення і освоєння в серійному виробництві нових двигунів тисячі моторобудівників самовіддано працювали, вкладаючи свої знання, вміння, талант, забезпечували якість продукції АТ «МОТОР СІЧ» і знаходили нові технічні рішення при впровадженні у виробництво авіаційної техніки майбутнього, затребуваною у світі.
Ми і сьогодні в складних економічних умовах продовжуємо боротися за ринки збуту, виробляємо конкурентоспроможну продукцію і не перестаємо працювати над новими проектами, які відповідають викликам часу і очікуванням наших споживачів.
Сердечне спасибі всім членам трудового колективу за відданість рідному заводу, вірність професії і любов до авіації.
Щиро бажаємо вам, шановні моторобудівники, міцного здоров'я, щастя, миру, добра та нових трудових перемог!

Адміністрація
Профком АТ «МОТОР СІЧ»